PharmaS je regionalni proizvođač i distributer farmaceutskih proizvoda.
PharmaS Srbija osnovana je krajem 2010. godine i bavi se proizvodnjom i distribucijom lekova (Rx segment) i bezreceptnih proizvoda (Consumer Healthcare segment koji obuhvata OTC lekove, dodatke ishrani i medicinske proizvode). Našu paletu čine  lekovi i to uglavnom iz kardiovaskularnog, urološkog i reumatološkog područja. Poslovanje u okviru CHC (Consumer Health Care) segmenta započeto je 2014. godine, i od tada se na tržište stalno lansiraju inovativni, potpuno prirodni proizvodi razvijeni od strane PharmaSovih stručnjaka. U budućnosti očekujemo intenzivno proširenje palete proizvoda i u ovom segmentu. Proizvodnja  je usklađena sa dobrom proizvođačkom praksom a proizvodni pogon Zrenjanin počeo je sa  radom krajem 2012. Proizvodni pogon površine 2.827 m2 lociran je u Industrijskoj zoni „Bagljaš aerodrom“ u Zrenjaninu. U njemu je 25 zaposlenih u sektorima proizvodnje, kontrole kvaliteta, osiguranja kvaliteta, magacina, distribucije i održavanja.

Ulog u zdravlje je ulog u budućnost

PharmaS ideje i inovacije u spoju s kvalitetnim radom put su prema zdravoj budućnosti.

Kvalitet i sigurnost

Temelj našeg poslovanja je kvalitet, ključni za sigurnost i zadovoljstvo naših korisnika, kao i za prepoznatljivost kompanije.

Pouzdanost

PharmaS fabrike i proizvodni pogoni u Zrenjaninu, Popovači i Rakitju poseduju GMP, HACCP i CFR21 sertifikate.

Moderna proizvodnja

Potrebe tržišta podstiču nas na pronalaženje inovativnih rešenja koja doprinose zajedničkim ciljevima rasta i razvoja ideja za zdravu budućnost. Koristimo nove tehnologije kako bismo efikasno ispunili potrebe naših potrošača.

Profesionalni razvoj

Učešće na farmaceutskim kongresima, konferencijama, sajmovima i edukacijama, kao i stručna predavanja u sopstvenoj organizaciji osiguravaju našim zaposlenim konstantan profesionalni razvoj.

Vizija

Prepoznatljivost na evropskom i svetskom tržištu, izgradnja reputacije pouzdanog partnera zdravstvenih sistema u svim zemljama u kojima poslujemo.

Misija

Unapređenje zdravstvenih standarda pomoću kvalitetnih i pouzdanih proizvoda u segmentima receptnih i bezreceptnih proizvoda.