Proizvodi

Pogledajte sve naše brandove.

Dietpharm

Poznati proizvodi objedinjeni pod robnom markom Dietpharm rezultat su više od trideset godina kvalitetnog poslovanja i stručnosti.

Floriotic Boulardii

PharmaS FLORIOTIC BOULARDII sadrži visoku koncentraciju od 5 milijardi živih liofilizovanih kultura kvasaca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799 i 1 milijardu kulture živih liofilizovanih bakterija mlečne kiseline:Lactobacillus acidophilus LA3, Bifidobacterium animalis ssp.lactis BLC1, Lactobacillus casei BGP93 za sinergijski efekat u obnovi crevne mikrobiote koja je u disbalansu kod odraslih i dece.

Domirin Forte

Dormirin FORTE je nova i snažnija formula za miran san, sa melatoninom, valerijanom i matičnjakom uz dodatak cinka.

Dormirin Rapid

Dormirin RAPID je praktičan, brzodelujući oralni sprej za brže utonuće u miran san.

Helicobalans

Jedinstveni 2 u 1 koncept, pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori te obnova crijevne mikorbiote koja je dovedena u disbalans.

PRO Balans

Inovativna formula PROBalans namenjena je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma ključnih za optimalno funkcionisanje imunog sistema.

Uriroyal

UriRoyal sadrži D-manozu 2,0 g+ udarnu dozu Saccharomyces boulardii 10 milijardi za laku i brzu eliminaciju E.coli iz mokraćnog sistema.

Pro Beta Glukan

Jedini beta glukan s dobrim bakterijama Bifidobacterium animalis ssp., lactis BLC1 – obnavljaju crevnu mikrofloru. Puna dnevna doza visokoprečišćenog beta glukana 1275 mg

Pro Beta Glukan Junior

30 mekih tableta za žvakanje sa Wellmune® beta glukanom i vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i koji je potreban za normalan rast i razvoj dečijih kostiju.

Hartikol

Hartikol je prirodni proizvod namenjen održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi.

Femipause

Femipause je prirodan proizvod za ublažavanje tegoba u menopauzi.

Floriotic Daily

PharmaS Floriotic Daily je simbiotik koji u samo 1 kapsuli sadrži 2 milijarde dobrih bakterija, kao i inulin, hranu za dobre bakterije.

Multivita

Dodaci ishrani za energiju i imunitet, zdravlje mišića, nervnog sistema, kosti i zuba. Odaberite Multivita granule ili šumeće tablete i krenite u dan ispunjeni energijom!